İÜ Veteriner Fakültesi Atçılık ve Binicilik Kulübü Atçılık Semineri Düzenledi

İÜ Veteriner Fakültesi Atçılık ve Binicilik Kulübü, İÜ Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda “Atçılık Semineri” düzenledi. Seminere Türkiye Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Ali Küçük, TBF Spor Başkanı Alexandru Lavarovski, Erdil At Polikliniği sahibi Veteriner Hekim Erol Öztürk ve Gürman Binicilik Kulübü sahibi Antrenör Burak Gürman’ın konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde Türkiye’ de yeni bir spor dalı olan Endurans (atlı dayanıklılık) yarışları, yarış esnasında veteriner hekimin görevleri ve Türkiye Binicilik Federasyonu’nun faaliyet alanlarını içeren konular tartışıldı.

Seminer sonunda kulüp öğrencilerinin Voltij (atlı jimnastik) gösterisi izlendi. Gösteri davetliler ve öğretim elemanlarından büyük alkış aldı.

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

22/05/2012