Uluslararası Üniversite Sıralamaları ve Araştırma Değerlendirme Çalıştayı İstanbul Üniversitesi’nde Yapıldı

Uluslararası Üniversite Sıralamaları ve Araştırma Değerlendirme Çalıştayı (Thomson Reuters’ın Perspektifinden Sıralamalar, Göstergeler ve Profil Analizi), 7 Mayıs 2012 tarihinde, 10–15 saatleri arasında İÜ Rektörlüğü Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi ve Thomson Reuters’in ortaklaşa düzenlendikleri çalıştayın açılışında Thomson Reuters Ülke Müdürü Dr. Uwe Wendland konuştu.

Konuşmaların ardından Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. Direktörü Metin Tunç “Türkiye’de Araştırma, Değerlendirme ve Üniversite Sıralamaları”, GSS Thomson Reuters Stratejik İş Geliştirme Yöneticisi Philip Purnell “Araştırma Değerlendirme ve Yönetim Çözümleri” ve Thomson Reuters Ürün Yöneticisi Simon Patt “Üniversite Sıralamalarında Kurumsal Performans Ölçümü” başlıklı sunumlarını yaptı.

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10/05/2012