Malezya Kebansgaan Üniversitesi İslam Enstitüsü Başkanı İstanbul Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Malezya Kebansgaan Üniversitesi İslam Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. İsmail Hj. Ibrahim, 1 Mart 2012 tarihinde, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Cihan’ı makamında ziyaret etti.

Malezya üniversitelerinin ve İstanbul Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, üniversiteler arası işbirliğine de değinildi.

İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Cihan, Prof. Dr. İsmail Hj. Ibrahim’e, “1453’ten Günümüze İstanbul Üniversitesi” kitabını takdim etti.

Görüşme sonrasında Prof. Dr. İsmail Hj. Ibrahim, İÜ Rektörlüğü Doktora ve Mavi Salonu, İÜ Sanat Galerisi’ni gezdi.

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

01/03/2012