İstanbul Üniversitesi Öğrenci Otomasyonu Sistemi Bilgilendirme Toplantısı İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Tesislerinde Yapıldı

İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. H. Rıza Güven’in koordinasyonunda rektör yardımcılarının da katılımı ile gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemi Toplantısı, 8 Ekim 2011 Cumartesi günü İÜ Baltalimanı Tesisleri’nde yapıldı.
Öğrenci Otomasyon Sistemi’nin daha verimli ve etkili bir şekilde işlemesi, bugüne kadar yaşanan sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin görüşülmesi amacı ile gerçekleştirilen toplantıya, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan, Prof. Dr. Alper Cihan, Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, dekanlar, müdürler ve fakülte sekreterleri katıldılar. Toplantıda konuyla ilgili bilgilendirmeyi İÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Necla Aslan yaptı. Toplantının sonunda katılımcılar değerlendirme, görüş ve çözüm önerilerinde bulundular.

Fotoğrafları görüntülemek için TIKLAYINIZ.

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

11/10/2011