İstanbul Üniversitesi Bahar Şenliği 2013

İstanbul Üniversitesi 2013 Bahar Şenliği, Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Öğrenci Kültür Merkezi tarafından düzenlenmekte olup, 6-11 Mayıs 2013 tarihleri arasında İ.Ü. Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.

Şenlikte Volkan Konak, Şevval Sam, Hande Yener, Sıla, Nev, Mustafa Sandal, Ali Altay, Umut Kuzey, GRİPİN, Grup 84, Babutsa gibi ünlü isimler ve gruplar sahne alacak.

Öğrenciler, 6 gün sürecek şenlik boyunca karaoke, DJ performansları, stand – up gösterileri, söyleşi ve paneller, çeşitli oyunlar ve turnuvalar, üniversite kulüplerinin gerçekleştireceği aktivitelerin (tiyatro oyunları, fotoğraf sergileri, fotoğraf gezileri, film gösterimleri, dans gösterileri, kültürel geziler, vb.) yanı sıra profesyonel ve amatör çok sayıda sanatçı tarafından verilecek konserlerle doyasıya eğlenecek.

İstanbul Üniversitesi 2013 Bahar Şenliği Organizasyon Komitesi’nde İ.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU, İ.Ü. Rektör Danışmanı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. Ergün YOLCU, İ.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Prof. Dr. Hasan ALPAK, İ.Ü. ÖKM Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir EMEKSİZ, İ.Ü. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer ÇETİN ve Arş. Gör. Dr. Funda YILMAZ, Avcılar Yerleşkesi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsak YILMAZ yer alıyor.

Öğrenci kulüpleri, birimler ve katılacak tüm kurum ve kuruluşların uygun görülen kültür ve sanat etkinliklerine program akışı içerisinde yer verilecektir. Programda yer almak için Öğrenci Kültür Merkezi’ne (ÖKM) başvurabilirsiniz.

Şenlikten önce eğlence, kültür ve sanat etkinliklerinin tamamının yer aldığı program ayrıca duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz şenliklere davetlidir. Etkinlikte gerçekleştirilecek konserlerin tamamı ücretsizdir.

İstanbul Üniversitesi 2013 Bahar Şenliği’nin organizasyon ve protokol yetkisi Gözde Büro Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ye verilmiştir.

Adres: İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Sosyal Tesisleri
Tel: 0 212 659 39 83