İstanbul Üniversitesi Bilim ve Sanat Şöleni Yapıldı

İÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından düzenlenen “Bilim ve Sanat Şöleni”, 15 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 15:30’da İÜ Kongre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Şölenin açılış konuşmalarını İÜ BAP Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu ve İÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Sıddık Yarman yaptılar. İÜ BAP Koordinatörü Prof. Dr. Sıddık Yarman, “2012 BAP Faaliyetleri” başlıklı sunumuyla 2012 yılında İstanbul Üniversitesi‘nde yapılan bilimsel ve akademik çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra sanat ödülleri ve bilim ödülleri sahiplerini buldu. Çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı program İÜ Devlet Konservatuarı Nefesli Sazlar Orkestrası Şefi Levent Altındağ yönetiminde Caz Orkestrası’nın konseriyle sona erdi.

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17/04/2013